• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų aguonų
  • 100 gramų graikinių riešutų
  • 1 valgomasis šaukštas kviečių
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 100 gramų razinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kviečiai užpilami vandeniu ir paliekami per naktį arba bent 3-4 valandoms, jei neturite laiko.
    Kitą dieną kviečiai verdami, kol suminkštėja.
    Aguonos užpilamos vandeniu ir paliekamos maždaug 3-4 valandoms.
    Tuomet nupilamas vanduo ir aguonos sumalamos.
    Razinos užpilamos verdančiu vandeniu, palaikomos apie 10 min. ir nusausinamos.
    Riešutai pasmulkinami ir keletą minučių pakepinami keptuvėje.
    Galiausiai visi ingredientai sumaišomi viename dubenyje su medumi.
    Šis kremas puikiai tinka konditeriniams gaminiams bei prie vaisių, o ingredientai tiesiog neatsiejami nuo kūčių.
    Skanaus!

Autorius: Kamilė

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų aguonų
  • 100 gramų graikinių riešutų
  • 1 valgomasis šaukštas kviečių
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 100 gramų razinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kviečiai užpilami vandeniu ir paliekami per naktį arba bent 3-4 valandoms, jei neturite laiko.
    Kitą dieną kviečiai verdami, kol suminkštėja.
    Aguonos užpilamos vandeniu ir paliekamos maždaug 3-4 valandoms.
    Tuomet nupilamas vanduo ir aguonos sumalamos.
    Razinos užpilamos verdančiu vandeniu, palaikomos apie 10 min. ir nusausinamos.
    Riešutai pasmulkinami ir keletą minučių pakepinami keptuvėje.
    Galiausiai visi ingredientai sumaišomi viename dubenyje su medumi.
    Šis kremas puikiai tinka konditeriniams gaminiams bei prie vaisių, o ingredientai tiesiog neatsiejami nuo kūčių.
    Skanaus!

Autorius: Kamilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų