Į verdantį sultinį sudedame raugintus kopūstus, džiovintus kalpokus bei supjaustytus raugintus agurkėlius. Užvirus sultiniui, sumažiname ugnį ir pridengtame puode troškinameviską apie valandą, kol suminkštėja kopūstai bei grybai. Į pabaigą sumetame lauro lapeliuis, pagardinam prieskoniais pagal skonį. Valgome su grietine. Skanaus ;)
Autorius: Lijana D.
INGREDIENTAI:
4 vienetai agurkų (rauginti)
šiek tiek juodųjų pipirų
0.5 litro kopūstų (rauginti)
3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
2 litrai vandens
šiek tiek druskos (jei trūksta)
2 vienetai sultinio (kubeliai)
6 vienetai gudukų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į verdantį sultinį sudedame raugintus kopūstus, džiovintus kalpokus bei supjaustytus raugintus agurkėlius. Užvirus sultiniui, sumažiname ugnį ir pridengtame puode troškinameviską apie valandą, kol suminkštėja kopūstai bei grybai. Į pabaigą sumetame lauro lapeliuis, pagardinam prieskoniais pagal skonį. Valgome su grietine. Skanaus ;)