3 vienetai sultinio (daržovių, ar vištienos, kubeliai)
0.5 vieneto daržovių (šaldytos, pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuluptas bulves susmulkinkite kubiukais, užpilkite 4 stiklinėmis vandens ir, įmetę lauro lapelį, užvirkite. Kai bulvės bus beveik išvirusios, sudėkite daržoves ir sultinio kubelius. Po 5 min. sudėkite burokine tarka sutarkuotus agurkus, smulkintas dešreles ir pavirkite dar apie 10 min. Miltus (jei norite tirštesnės sriubos) sumaišykite su grietine ir praskieskite keliais sriubos šaukštais. Supilkite grietinę į sriubą ir užvirkite. Paskaninkite pipirais bei druska ir pabarstykite smulkintomis petražolėmis. Skanaus.
Autorius: Elena
INGREDIENTAI:
4 vienetai agurkų (rauginti)
6 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas laurų lapų (lapelis)
šiek tiek petražolių
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
2 vienetai dešrelių (vytintos Biovela)
šiek tiek druskos
1 stiklinė grietinės
3 vienetai sultinio (daržovių, ar vištienos, kubeliai)
0.5 vieneto daržovių (šaldytos, pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuluptas bulves susmulkinkite kubiukais, užpilkite 4 stiklinėmis vandens ir, įmetę lauro lapelį, užvirkite. Kai bulvės bus beveik išvirusios, sudėkite daržoves ir sultinio kubelius. Po 5 min. sudėkite burokine tarka sutarkuotus agurkus, smulkintas dešreles ir pavirkite dar apie 10 min. Miltus (jei norite tirštesnės sriubos) sumaišykite su grietine ir praskieskite keliais sriubos šaukštais. Supilkite grietinę į sriubą ir užvirkite. Paskaninkite pipirais bei druska ir pabarstykite smulkintomis petražolėmis. Skanaus.