• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų raudonųjų serbentų
  • 200 gramų cukraus
  • 50 mililitrų acto
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis gvazdikėlių (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 2 žiupsneliai pipirai (juodieji ir kvapnieji)
  • 4 skiltelės česnakų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų raudonųjų serbentų
  • 200 gramų cukraus
  • 50 mililitrų acto
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis gvazdikėlių (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 2 žiupsneliai pipirai (juodieji ir kvapnieji)
  • 4 skiltelės česnakų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Serbentus beriame į puodą ir patraiškome bulvių grūstuve, kad išsiskirtų sultys.
  2. Statome ant ugnies ir pakaitiname iki užvirimo.
  3. Tuomet nukeliame nuo ugnies, suberiame cukrų, ir dar šiek tiek maišydami pakaitiname, kol ištirps cukrus.
  4. Sudedame prieskonius, druską, česnaką, actą, išmaišome, toliau kaitiname ant mažos ugnies kelias minutes. Išpilstome į sterilius stiklainiukus ir laikome šaldytuve.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų