Skanūs, derantys su arbata raguoliukai. Labai greitai ir lengvai paruošiami.
INGREDIENTAI:
- 1 pakelis sluoksniuotos tešlos
- 2 stiklinės pieno
- 3 vienetai kiaušinių trynių
- 50 gramų cukraus
- 30 gramų sviesto
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 3
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Trynius išplakame su cukrumi.
- Užviriname pieną.
- Verdantį pieną užpilti ant kiaušinių masės.
- Gautą masę supilti į puodą ir kaitinti kol užvirs, bei intensyviai maišyti.
- Vėliau sudėti sviestą ir plakti iki vientisos masės.
- Tešlą supjaustyti trikmapėliais, susukti į raguoliukus ir kepti iki 150 C įkaitintoje orkaitėje, 25 minutes.
- Konditeriniu švirkštu į jau iškepusį raguolį įpurškiame plikyto kremo.
REKLAMA