INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 0.5 stiklinės cukraus (rudasis)
- 0.5 stiklinės kvietinių miltų
- 4 valgomieji šaukštai sviesto
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
- 0.5 stiklinės riešutų (kapoti)
- 0.5 stiklinės avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
apie 500 g rabarbarų
6 - 8 šaukštai miltų
1 stiklinė cukraus
1 kiaušinis ir truputis tarkuotos apelsinų žievelės.
Rabarbarus supjaustykite. Išplakite kiaušinį. Rabarbarus sumaišykite su plaktu kiaušiniu, apelsinų žievelėmis, berkite miltus ir cukrų. Viską krėskit į gilią formą.
Maišykite avižinius dribsnius, miltus, grietinę, cukrų ir cinamoną. Berkite smulkintą šaltą sviestą ir maišykite tešlą, kurią gardinkite riešutais. Tešlą krėskite ant įdaro. Kepkite 220 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 min. Skanaus.
Autorius: sandra
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 0.5 stiklinės cukraus (rudasis)
- 0.5 stiklinės kvietinių miltų
- 4 valgomieji šaukštai sviesto
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
- 0.5 stiklinės riešutų (kapoti)
- 0.5 stiklinės avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
apie 500 g rabarbarų
6 - 8 šaukštai miltų
1 stiklinė cukraus
1 kiaušinis ir truputis tarkuotos apelsinų žievelės.
Rabarbarus supjaustykite. Išplakite kiaušinį. Rabarbarus sumaišykite su plaktu kiaušiniu, apelsinų žievelėmis, berkite miltus ir cukrų. Viską krėskit į gilią formą.
Maišykite avižinius dribsnius, miltus, grietinę, cukrų ir cinamoną. Berkite smulkintą šaltą sviestą ir maišykite tešlą, kurią gardinkite riešutais. Tešlą krėskite ant įdaro. Kepkite 220 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 min. Skanaus.
Autorius: sandra
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI