Sudedame į stiklinę mėtos lapelius ir patriname, kad išsiskirtų sultys. Sudedame pagrūstus ledukus. Supilame laimo sultis, romą bei rabarbarų sirupą. Galiausiai įmaišome sodą, kad suputotų. Patiekiame šaltą, papuoštą mėtos šakele. P. S. Rabarbarų sirupą galite pasigaminti iš kelių stiebų rabarbaro, 0,5 stiklinės cukraus bei 0,5 stiklinės vandens. Skanaus.
Autorius: Elena
INGREDIENTAI:
1/5 stiklinės sirupo (rabarbarų)
šiek tiek ledukų
1/5 arbatinio šaukštelio sodos
1/4 stiklinės romo
4 vienetai mėtų (lapeliai)
1/4 stiklinės sulčių (laimo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sudedame į stiklinę mėtos lapelius ir patriname, kad išsiskirtų sultys. Sudedame pagrūstus ledukus. Supilame laimo sultis, romą bei rabarbarų sirupą. Galiausiai įmaišome sodą, kad suputotų. Patiekiame šaltą, papuoštą mėtos šakele. P. S. Rabarbarų sirupą galite pasigaminti iš kelių stiebų rabarbaro, 0,5 stiklinės cukraus bei 0,5 stiklinės vandens. Skanaus.