Vištieną kartu sūriu sumalti arba susmulkinti virtuvinio kombaino pagalba. Pasūdyti ir papipirinti. Tešlą atšildyti, iškočioti, išpjauti skritulius, į kurių vidurį dėti vištienos įdaro ir suformuoti pyragėlius. Kepimo skardą ištepti sviestu, sudėti pyragėlius ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 30-40 min.
Autorius: Silvija
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
2 vienetai vištos filė (virta)
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
200 gramų lydyto sūrio
500 gramų tešlos (šaldyta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną kartu sūriu sumalti arba susmulkinti virtuvinio kombaino pagalba. Pasūdyti ir papipirinti. Tešlą atšildyti, iškočioti, išpjauti skritulius, į kurių vidurį dėti vištienos įdaro ir suformuoti pyragėlius. Kepimo skardą ištepti sviestu, sudėti pyragėlius ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 30-40 min.