Į miltus pridėkite druskos, margarino, mielių ir cukraus. Išminkykite tešlą. Iš tešlos suformuojame bandeles, į kurių vidų galima dėti įdaro. Įdaras: varškės išplakta su kiaušiniais ir cukrumi(pagal skonį).
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
Autorius: Evelina
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai cukraus
50 gramų margarino
2 vienetai kiaušinių
500 gramų kvietinių miltų
450 mililitrų varškės
šiek tiek druskos
40 gramų mielių (sausos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į miltus pridėkite druskos, margarino, mielių ir cukraus. Išminkykite tešlą. Iš tešlos suformuojame bandeles, į kurių vidų galima dėti įdaro. Įdaras: varškės išplakta su kiaušiniais ir cukrumi(pagal skonį).