Minkštą sviestą išsukti su kiaušiniais, cukrumi iki purios masės. Sudėti trynius, išsuktus su varške, supilti citrinų sultis, suberti razinas, maltus riešutus ir gerai išmaišyti. Vaflio lakštą aptepti pagaminta mase. Ant aptepto vaflio lakšto dėti sausainių sluoksnį, jį aptepti varškės mase, vėl dėti sausainių, tepti paruošta mase tol kol pasibaigs visa masė. Viršų papuošti galite įvairiai: patarkuoti šokoladu arba aplieti lydytu šokoladu. Paruoštą tortą pastatyti 3 val. į šaldytuvą. Skonis neapsakomas! Skanaus!
Autorius: Alma
INGREDIENTAI:
3 vienetai citrinų
400 gramų cukraus
šiek tiek spanguolių (papuošimui)
2 vienetai kiaušinių
2 vienetai kiaušinių (tryniai)
500 gramų sausainių ("Gaidelis")
šiek tiek pieniško šokolado (papuošimui)
700 gramų varškės
300 gramų sviesto
300 gramų razinų
200 gramų riešutų
1 vienetas vaflių (lakštais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Minkštą sviestą išsukti su kiaušiniais, cukrumi iki purios masės. Sudėti trynius, išsuktus su varške, supilti citrinų sultis, suberti razinas, maltus riešutus ir gerai išmaišyti. Vaflio lakštą aptepti pagaminta mase. Ant aptepto vaflio lakšto dėti sausainių sluoksnį, jį aptepti varškės mase, vėl dėti sausainių, tepti paruošta mase tol kol pasibaigs visa masė. Viršų papuošti galite įvairiai: patarkuoti šokoladu arba aplieti lydytu šokoladu. Paruoštą tortą pastatyti 3 val. į šaldytuvą. Skonis neapsakomas! Skanaus!