Kiaušinio trynius gerai ištrinti su cukrumi. Grietinę sumaišyti su soda ir supilti į ištrintus trynius, suberti miltus ir gerai išmaišyti. Tešlą padalyti į dvi dalis. Į vieną dalį įdėti kakavos ir išmaišyti. Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų ir padalijus pusiau išmaišyti baltoje ir kakavinėje tešloje. Į išteptą sviestu skardą supilti baltą tešlą, o ant viršaus supilti riekelėmis supjaustytus obuolius ir razinas. Tuomet užpilti kakavine tešla. Kepti 160 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie valandą.
Autorius: Alma
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
2 valgomieji šaukštai kakavos
4 vienetai obuolių
4 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis sodos
16 gramų sviesto
400 gramų grietinės
100 gramų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinio trynius gerai ištrinti su cukrumi. Grietinę sumaišyti su soda ir supilti į ištrintus trynius, suberti miltus ir gerai išmaišyti. Tešlą padalyti į dvi dalis. Į vieną dalį įdėti kakavos ir išmaišyti. Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų ir padalijus pusiau išmaišyti baltoje ir kakavinėje tešloje. Į išteptą sviestu skardą supilti baltą tešlą, o ant viršaus supilti riekelėmis supjaustytus obuolius ir razinas. Tuomet užpilti kakavine tešla. Kepti 160 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie valandą.