• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 4 vienetai obuolių
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 16 gramų sviesto
  • 400 gramų grietinės
  • 100 gramų razinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinio trynius gerai ištrinti su cukrumi. Grietinę sumaišyti su soda ir supilti į ištrintus trynius, suberti miltus ir gerai išmaišyti. Tešlą padalyti į dvi dalis. Į vieną dalį įdėti kakavos ir išmaišyti. Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų ir padalijus pusiau išmaišyti baltoje ir kakavinėje tešloje. Į išteptą sviestu skardą supilti baltą tešlą, o ant viršaus supilti riekelėmis supjaustytus obuolius ir razinas. Tuomet užpilti kakavine tešla. Kepti 160 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie valandą.

Autorius: Alma

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 4 vienetai obuolių
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 16 gramų sviesto
  • 400 gramų grietinės
  • 100 gramų razinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinio trynius gerai ištrinti su cukrumi. Grietinę sumaišyti su soda ir supilti į ištrintus trynius, suberti miltus ir gerai išmaišyti. Tešlą padalyti į dvi dalis. Į vieną dalį įdėti kakavos ir išmaišyti. Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų ir padalijus pusiau išmaišyti baltoje ir kakavinėje tešloje. Į išteptą sviestu skardą supilti baltą tešlą, o ant viršaus supilti riekelėmis supjaustytus obuolius ir razinas. Tuomet užpilti kakavine tešla. Kepti 160 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie valandą.

Autorius: Alma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų