• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai kiaušinių
  • 120 gramų kvietinių miltų
  • 600 mililitrų aliejaus
  • 300 gramų sviesto
  • 500 gramų kondensuoto pieno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kondensuoto pieno indelius sudedame į puodą su vandeniu ir verdame maždaug apie 2 val.
    Iš kiaušinių ir miltų suminkome tešlą.
    Iš gautos tešlos padarom mažyčius rutuliukus (nenustebkite - jų bus daug) ir verdam įkaitusiame aliejuje.
    Išvirus kondensuotam pienui (gaunasi tirštas karamelės spalvos) sumaišome jį su ištirpintu sviestu ir gerai išsukame, kad nesigautų gumuliukų.
    Visą kondensuoto pieno ir sviesto masę užpilame ant aliejuje išvirtų rutuliukų, iš kurių suformuojame norimą formą (aš darau kalną).
    Gautą pyragą padedame šaltai visai nakčiai, o ryte puošiame ištirpintu šokoladu, pabarstukais arba kokoso drožlėmis.
    Skanaus.

Autorius: Ingryda

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai kiaušinių
  • 120 gramų kvietinių miltų
  • 600 mililitrų aliejaus
  • 300 gramų sviesto
  • 500 gramų kondensuoto pieno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kondensuoto pieno indelius sudedame į puodą su vandeniu ir verdame maždaug apie 2 val.
    Iš kiaušinių ir miltų suminkome tešlą.
    Iš gautos tešlos padarom mažyčius rutuliukus (nenustebkite - jų bus daug) ir verdam įkaitusiame aliejuje.
    Išvirus kondensuotam pienui (gaunasi tirštas karamelės spalvos) sumaišome jį su ištirpintu sviestu ir gerai išsukame, kad nesigautų gumuliukų.
    Visą kondensuoto pieno ir sviesto masę užpilame ant aliejuje išvirtų rutuliukų, iš kurių suformuojame norimą formą (aš darau kalną).
    Gautą pyragą padedame šaltai visai nakčiai, o ryte puošiame ištirpintu šokoladu, pabarstukais arba kokoso drožlėmis.
    Skanaus.

Autorius: Ingryda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų