1 vienetas kondensuoto pieno (su cukrumi, indelis)
16 vienetų saldainių (marmeladiniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sausainius sutarkuoti su stambia tarka. Migdolus susmulkinti. Į sutrintus sausainius sudėti suminkštintą sviestą, indelį sutirštinto pieno ir viską gerai išmaišyti. Gautą masę padalinti maždaug į 16 dalių. Iš sausainių tešlos padaryti paplotėlį, į kurio vidų įdėti marmeladinį saldainį ir suformuoti kamuoliuką, kurio viduje liktų saldainis. Tada apvolioti trintuose riešutuose ir padėti į šaldytuvą 1-2 val. Skanaus.
Autorius: Eglužė
INGREDIENTAI:
100 gramų migdolų
500 gramų sausainių
180 gramų sviesto
1 vienetas kondensuoto pieno (su cukrumi, indelis)
16 vienetų saldainių (marmeladiniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sausainius sutarkuoti su stambia tarka. Migdolus susmulkinti. Į sutrintus sausainius sudėti suminkštintą sviestą, indelį sutirštinto pieno ir viską gerai išmaišyti. Gautą masę padalinti maždaug į 16 dalių. Iš sausainių tešlos padaryti paplotėlį, į kurio vidų įdėti marmeladinį saldainį ir suformuoti kamuoliuką, kurio viduje liktų saldainis. Tada apvolioti trintuose riešutuose ir padėti į šaldytuvą 1-2 val. Skanaus.