• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 4 vienetai gvazdikėlių
  • 10 vienetų juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 stiklinė acto
  • 2 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 10 vienetų kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį vandenį suberiami prieskoniai ir 15 min. verdama ant mažos ugnies. Vėliau supilamas actas.
    Jeigu norima marinuoti vaisius, į marinatą dar beriama cinamono.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų