Sviestą ištirpinti puode. Kai sviestas išsilydys, į puodą sudėti plonais griežinėliais supjaustytus svogūnus ir kepinti tol, kol svogūnai suminkštės (apie 20-30 min). Tuomet įdėti cukraus pudros ir viską kepinti dar apie pusvalandį arba kol svogūnėliai taps auksinės spalvos. Galiausiai supilti sultinį ir sriubytę pavirti dar apie 10 min.
Autorius: Edita
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai cukraus pudros
8 vienetai svogūnų (dideli)
60 gramų sviesto
0.5 litro sultinio (daržovių, arba vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą ištirpinti puode. Kai sviestas išsilydys, į puodą sudėti plonais griežinėliais supjaustytus svogūnus ir kepinti tol, kol svogūnai suminkštės (apie 20-30 min). Tuomet įdėti cukraus pudros ir viską kepinti dar apie pusvalandį arba kol svogūnėliai taps auksinės spalvos. Galiausiai supilti sultinį ir sriubytę pavirti dar apie 10 min.