Ryžius išverdame pasūdytame vandenyje, perliejame šaltu vandeniu ir nukošiame. Pomidorus nuplikome karštu vandeniu, nulupame odeles ir susmulkiname minkštimą. Svogūnus nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais. Į įkaitintą keptuvę su sviestu dedame kiaulienos faršą, kiek vėliau smulkintą svogūną. Supilame pomidorų sultis, pagardiname aitriąja paprika, druska, pipirais, išmaišome ir užviriname. Verdame ant mažos ugnies apie 20 min. Prieš patiekiant sriubą apibarstome petražolių lapeliais. Skanaus.
Autorius: Raminta
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek paprikų (aitrioji)
šiek tiek petražolių
6 vienetai pomidorų pastos
150 gramų ryžių
250 gramų kiaulės faršo
0.5 stiklinės pomidorų sulčių
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžius išverdame pasūdytame vandenyje, perliejame šaltu vandeniu ir nukošiame. Pomidorus nuplikome karštu vandeniu, nulupame odeles ir susmulkiname minkštimą. Svogūnus nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais. Į įkaitintą keptuvę su sviestu dedame kiaulienos faršą, kiek vėliau smulkintą svogūną. Supilame pomidorų sultis, pagardiname aitriąja paprika, druska, pipirais, išmaišome ir užviriname. Verdame ant mažos ugnies apie 20 min. Prieš patiekiant sriubą apibarstome petražolių lapeliais. Skanaus.