• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų bulvių
  • 5 vienetai čiobrelių (šakelės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse, be odelių)
  • 400 gramų pupelių (konservuotos)
  • 150 gramų svogūnų (arba porai)
  • 300 gramų dešrelių (vytintos Biovela)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną arba porą susmulkinkite.
    Dešreles supjaustykite griežinėliais, o bulves - kubeliais.
    Pomidorus su trinkite (skysčio nenupilkite, jo irgi reikės).
    Užvirinkite puode 3-3,5 l vandens ir pridėkite bulvių. Virkite apie 5 minutes.
    Po to sudėkite dešreles, pupeles, trintus pomidorus su skysčiu, svogūną/porą, prieskonių ir virkite apie 10 minučių.
    Po to sudėkite šviežio čiobrelio šakeles ir virkite dar 5-7 minutes.
    Skanaus :)

Autorius: Jolanta

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų bulvių
  • 5 vienetai čiobrelių (šakelės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse, be odelių)
  • 400 gramų pupelių (konservuotos)
  • 150 gramų svogūnų (arba porai)
  • 300 gramų dešrelių (vytintos Biovela)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną arba porą susmulkinkite.
    Dešreles supjaustykite griežinėliais, o bulves - kubeliais.
    Pomidorus su trinkite (skysčio nenupilkite, jo irgi reikės).
    Užvirinkite puode 3-3,5 l vandens ir pridėkite bulvių. Virkite apie 5 minutes.
    Po to sudėkite dešreles, pupeles, trintus pomidorus su skysčiu, svogūną/porą, prieskonių ir virkite apie 10 minučių.
    Po to sudėkite šviežio čiobrelio šakeles ir virkite dar 5-7 minutes.
    Skanaus :)

Autorius: Jolanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų