Pomidorinė pupelių sriuba ne tik skani, bet ir labai soti. Jei sriubą patieksite su duona ar česnakiniu batonu, gali neprireikti ir antrojo patiekalo. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 800 gramų konservuotos baltos pupelės (arba virtų)
- 800 mililitrų vandens
- 400 gramų konservuotų pomidorų (trintų)
- 2 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
- 100 gramų šaltai rūkyta šoninė
- 1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
- 3 skiltelės česnakų
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 0.5 arbatinio šaukštelio raudonosios paprikos milteliai
- 0.5 arbatinio šaukštelio maltos aitriosios paprikos
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Porcijų skaičius: 6
REKLAMA