• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų pomidorų pastos
  • 4 vienetai salotų
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių
  • 300 gramų dešrelių (pieniškos arba parūkytos)
  • 120 gramų majonezo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pomidorus perpjauti per pusę, išimti minkštimą. Pasūdyti.
    Dešreles išvirti, atvėsinti ir supjaustyti kubeliais.
    Majonezą sumaišyti su garstyčiomis ir juo užpilti dešreles. Išmaišyti.
    Dešreles su majonezu sudėti į pomidorų puseles.
    Užkandą papuošti salotų lapais.

Autorius: Karina

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų pomidorų pastos
  • 4 vienetai salotų
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių
  • 300 gramų dešrelių (pieniškos arba parūkytos)
  • 120 gramų majonezo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pomidorus perpjauti per pusę, išimti minkštimą. Pasūdyti.
    Dešreles išvirti, atvėsinti ir supjaustyti kubeliais.
    Majonezą sumaišyti su garstyčiomis ir juo užpilti dešreles. Išmaišyti.
    Dešreles su majonezu sudėti į pomidorų puseles.
    Užkandą papuošti salotų lapais.

Autorius: Karina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų