Gilioje keptuvėje išlydyti sviestą, sudėti faršą, truputį patroškinti. Tada sudėti tarkuotas morkas, susmulkintus svogūnus, užpilti sultiniu, paruoštu iš sultinio kubelių, sudėti pomidorų pastą, prieskonius. Patroškinti šiek tiek ir tada sudėti susmulkintus kopūstus ir nepilnai išvirtus ryžius. Įpilti karšto sultinio ar vandens tiek, kad būtų 2 cm aukščiau troškinio masės. Uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies. Jei trūks vandens, galima dar šiek tiek įpilti. Troškinimo pabaigoje pasūdyti, įberti pipirų. Paskaninti plovą žalumynais, galima įdėti kapotų česnakų.
Autorius: Roberta
INGREDIENTAI:
300 gramų kopūstų
2 vienetai morkų
1 stiklinė ryžių
2 vienetai svogūnų
250 gramų kiaulės faršo
250 gramų jautienos faršo
100 gramų sviesto
2 vienetai sultinio (kubeliai)
2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gilioje keptuvėje išlydyti sviestą, sudėti faršą, truputį patroškinti. Tada sudėti tarkuotas morkas, susmulkintus svogūnus, užpilti sultiniu, paruoštu iš sultinio kubelių, sudėti pomidorų pastą, prieskonius. Patroškinti šiek tiek ir tada sudėti susmulkintus kopūstus ir nepilnai išvirtus ryžius. Įpilti karšto sultinio ar vandens tiek, kad būtų 2 cm aukščiau troškinio masės. Uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies. Jei trūks vandens, galima dar šiek tiek įpilti. Troškinimo pabaigoje pasūdyti, įberti pipirų. Paskaninti plovą žalumynais, galima įdėti kapotų česnakų.