• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 lapai sluoksniuotos tešlos
  • 1 stiklinė pieno
  • 0.5 stiklinės aguonų
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • Aptepimui:
  • 1 vienetas kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 lapai sluoksniuotos tešlos
  • 1 stiklinė pieno
  • 0.5 stiklinės aguonų
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • Aptepimui:
  • 1 vienetas kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą, jei šaldyta, palikti atitirpti, uždengus švariu rankšluostėliu, kad nedžiūtų.
  2. Aguonas užmerkti šiltame piene, kol atitirps tešla. Vėliau skystį nupilti ir aguonas išmaišyti su cukrumi. Pieno neišpilkite, jį panaudosite bandelių aptepimui.
  3. Tešlą iškočioti ir gausiai aptepti aguonų mase. Susukti į volelius ir supjaustyti 3 - 4 cm storio griežinėliais.
  4. Skardą apkloti kepimo popieriumi ir vieną šalia kitos išdėlioti riekeles. Aptepti kiaušinio ir pieno plakiniu.
  5. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 - 30 minučių, iki bandelių paviršius paruduos. Skanaus!

Autorius: Ieva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų