REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlą, jei šaldyta, palikti atitirpti, uždengus švariu rankšluostėliu, kad nedžiūtų.
- Aguonas užmerkti šiltame piene, kol atitirps tešla. Vėliau skystį nupilti ir aguonas išmaišyti su cukrumi. Pieno neišpilkite, jį panaudosite bandelių aptepimui.
- Tešlą iškočioti ir gausiai aptepti aguonų mase. Susukti į volelius ir supjaustyti 3 - 4 cm storio griežinėliais.
- Skardą apkloti kepimo popieriumi ir vieną šalia kitos išdėlioti riekeles. Aptepti kiaušinio ir pieno plakiniu.
- Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 - 30 minučių, iki bandelių paviršius paruduos. Skanaus!
REKLAMA