REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 8
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Krekerius susmulkinti iki trupinių. Tai padaryti įdėjus krekerius į polietileninį užspaudžiamą maišą, traiškant su kočėlu. Arba įdėjus į smulkintuvą.
- Išlydyti sviestą. Kiek pravėsusį supilti į krekerių trupinių masę. Gerai išmaišyti.
- Plekšnės filė gabaliukus apibarstyti druska, pipirais, išspausti truputį citrinos sulčių.
- Kepimo indą iškloti sviestiniu popieriumi. Ant jo sudėti paruoštus plekšnės kepsnelius. Ant kiekvieno plekšnės gabalėlio dėti krekerių masę, švelniai paspausti, kad priliptų.
Kepti iki ~ 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 15 - 20 minučių. Priklausomai nuo žuvies storio. - Patiekti su mėgstamu garnyru, daržovėmis.
REKLAMA