• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 2 vienetai paprikų (raudona)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas kiaušinių (kietai virti)
  • 5 vienetai kiaušinių (žali)
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 vienetai tunų (skardinės)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenyje sutrinti su šakute tuną, sudėti majonezą ir viską išmaišyti.
    Tuomet į tą patį dubenį sudėti citrinos sultis, kapotas petražoles, nuluptą bei susmulkintą kietai virtą kiaušinį ir keptuvėje paskrudintas smulkintas paprikas.
    Sudėti į vieną dubenį 5 kiaušinius, cukrų, medų bei druską ir plakti apie 8-10 min.
    Tuomet supilti į tą patį dubenį miltus ir viską gerai išmaišykite.
    Gautą masę plonu sluoksniu supilti ant kepimo popieriumi išklotos ir sviestu pateptos kepimo skardos ir kepti apie 6 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Iškeptą blyną apversti ant drėgno medvilninio rankšluostėlio ir atsargiai nuimti kepimo popierių.
    Ant iškepto „pionono“ paskirstyti pasigamintą įdarą ir suvynioti į ritinį.
    Ritinį supjaustyti kelių cm storio riekelėmis ir patiekti kaip užkandį.
    Skanaus.

Autorius: Raimonda

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 2 vienetai paprikų (raudona)
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas kiaušinių (kietai virti)
  • 5 vienetai kiaušinių (žali)
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 vienetai tunų (skardinės)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenyje sutrinti su šakute tuną, sudėti majonezą ir viską išmaišyti.
    Tuomet į tą patį dubenį sudėti citrinos sultis, kapotas petražoles, nuluptą bei susmulkintą kietai virtą kiaušinį ir keptuvėje paskrudintas smulkintas paprikas.
    Sudėti į vieną dubenį 5 kiaušinius, cukrų, medų bei druską ir plakti apie 8-10 min.
    Tuomet supilti į tą patį dubenį miltus ir viską gerai išmaišykite.
    Gautą masę plonu sluoksniu supilti ant kepimo popieriumi išklotos ir sviestu pateptos kepimo skardos ir kepti apie 6 min. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Iškeptą blyną apversti ant drėgno medvilninio rankšluostėlio ir atsargiai nuimti kepimo popierių.
    Ant iškepto „pionono“ paskirstyti pasigamintą įdarą ir suvynioti į ritinį.
    Ritinį supjaustyti kelių cm storio riekelėmis ir patiekti kaip užkandį.
    Skanaus.

Autorius: Raimonda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų