• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek graikinių riešutų (papuošimui)
  • 2 vienetai obuolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek majonezo
  • 300 gramų pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Fermentinį sūrį, virtus kiaušinius ir nuluptą obuolį sutarkuoti ir sudėti į vieną dubenį. Taip pat susmulkinti česnaką ir svogūną. Viską išmaišyti su majonezu (geriausia Helmans). Salotas dėti į silkinę (ovalios formos), viršuje užtepti ploną sluoksnį majonezo ir pabarstyti susmulkintų graikinių riešutų.

Autorius: violeta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek graikinių riešutų (papuošimui)
  • 2 vienetai obuolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek majonezo
  • 300 gramų pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Fermentinį sūrį, virtus kiaušinius ir nuluptą obuolį sutarkuoti ir sudėti į vieną dubenį. Taip pat susmulkinti česnaką ir svogūną. Viską išmaišyti su majonezu (geriausia Helmans). Salotas dėti į silkinę (ovalios formos), viršuje užtepti ploną sluoksnį majonezo ir pabarstyti susmulkintų graikinių riešutų.

Autorius: violeta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų