Fermentinį sūrį, virtus kiaušinius ir nuluptą obuolį sutarkuoti ir sudėti į vieną dubenį. Taip pat susmulkinti česnaką ir svogūną. Viską išmaišyti su majonezu (geriausia Helmans). Salotas dėti į silkinę (ovalios formos), viršuje užtepti ploną sluoksnį majonezo ir pabarstyti susmulkintų graikinių riešutų.
Autorius: violeta
INGREDIENTAI:
šiek tiek česnakų
šiek tiek graikinių riešutų (papuošimui)
2 vienetai obuolių
1 vienetas svogūnų
4 vienetai kiaušinių
šiek tiek majonezo
300 gramų pieno
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Fermentinį sūrį, virtus kiaušinius ir nuluptą obuolį sutarkuoti ir sudėti į vieną dubenį. Taip pat susmulkinti česnaką ir svogūną. Viską išmaišyti su majonezu (geriausia Helmans). Salotas dėti į silkinę (ovalios formos), viršuje užtepti ploną sluoksnį majonezo ir pabarstyti susmulkintų graikinių riešutų.