INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas krapų (supjaustyti)
- 1 vienetas paprikų
- 2 vienetai porų
- 2 vienetai salierų
- 2 valgomieji šaukštai acto (obuolių)
- šiek tiek druskos
- 0.5 valgomojo šaukšto aliejaus
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Baravykai nuvalomi, nuplaunami ir 10 min. verdami truputį pasūdytame vandenyje. Tada perpilami šaltu vandeniu, nuvarvinami ir supjaustomi juostelėmis. Atskirai išvirti salierai bei porai supjaustomi šiaudeliais. Į citrinos sultis įpilama aliejaus, įberiama pipirų, pagardinama druska, actu, suberiami supjaustyti krapai ir viskas užpilama ant baravykų bei prieskoninių daržovių.
Salotos pastatomos pusvalandžiui į šaldytuvą. Tiekiamos papuoštos žalumynais.
REKLAMA