INGREDIENTAI:
- 300 gramų grietinėlės
- 300 gramų kalmarų (žiedai)
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek prieskonių (druska, juodieji pipirai, aitrieji pipirai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kalmarus blanširuoti 5 minutes. Tada gerai nusausinti. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sukrėsti kalmarus.
Kepti, kol pradės skrusti. Pagardinti druska, pipirais.
Pilti grietinėlę ir dar patroškinti, kol grietinėlė ims tirštėti.
Aštrų pipirą supjaustyti žiedais ir dėti prie kalmarų.
Dar patroškinti apie 10 minučių.
Uždengti dangtį ir palaikyti apie 15 minučių.
Skanaus
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
- 300 gramų grietinėlės
- 300 gramų kalmarų (žiedai)
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek prieskonių (druska, juodieji pipirai, aitrieji pipirai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kalmarus blanširuoti 5 minutes. Tada gerai nusausinti. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sukrėsti kalmarus.
Kepti, kol pradės skrusti. Pagardinti druska, pipirais.
Pilti grietinėlę ir dar patroškinti, kol grietinėlė ims tirštėti.
Aštrų pipirą supjaustyti žiedais ir dėti prie kalmarų.
Dar patroškinti apie 10 minučių.
Uždengti dangtį ir palaikyti apie 15 minučių.
Skanaus
Autorius: Kristina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI