Sudėkite visus ingredientus ir virkite ant silpnos ugnies apie 20 min. Išimkite cinamono lazdelę ir imbierą. Supilti gautą padažą į dubenėlį. Vietoje vandens šiame padaže galima naudoti ir sultis. Norint tirštesnio padažo galima įdėti šiek tiek krakmolo. Šis padažas puikiai tinka su jautiena bei paukštiena. Skanaus!
Autorius: Nijolė
INGREDIENTAI:
1 vienetas cinamono (lazdelė)
150 gramų cukraus (rudasis)
šiek tiek imbierų
350 gramų spanguolių
150 mililitrų vandens
0.5 arbatinio šaukštelio kvapiųjų pipirų (malti)
150 mililitrų obuolių acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sudėkite visus ingredientus ir virkite ant silpnos ugnies apie 20 min. Išimkite cinamono lazdelę ir imbierą. Supilti gautą padažą į dubenėlį. Vietoje vandens šiame padaže galima naudoti ir sultis. Norint tirštesnio padažo galima įdėti šiek tiek krakmolo. Šis padažas puikiai tinka su jautiena bei paukštiena. Skanaus!