Nupjaukite kukurūzų kruopas nuo burbuolių ir šiek tiek išspauskite sulčių ir burbuolių. Ištirpinkite puode sviestą, supilkite alyvuogių aliejų ir pakepinkite virš vidutinės ugnies apie 8 min. kapotus svogūnus, kad jie taptų permatomi, bet neparuduotų. Tuomet sudėkite į puodą kukurūzus bei kukurūzų burbuolių sultis ir pakepinkite, nuolant maišydami, kol mišinys sutirštės. Supilkite 0,25 stiklinės pieno ir virkite, kol pienas susigers į kukurūzus bei svogūnus. Tuomet supilkite likusį pieną, sumažinkite ugnį ir virkite maišant apie 5 min. ar net daugiau, kol kukurūzai pasileis ir masė taps kreminės konsistensijos. Susmulkinkite bazilikų lapelius ir sudėkite juos bei cukrų, druską ir raudonuosius pipirus į išvirtą kukurūzų masę (jei masė bus ir taip saldi, cukraus galite nedėti). Iš viso gaunasi maždaug 4 porcijos. „Humita“ yra argentinietiškai paruoštas kukurūzų pudingas, kuris gali būti patiekiamas su mėsa ar pomidorai ar kartais net juo įdaromi pyragaičiai „Empanada“. Skanaus.
Nupjaukite kukurūzų kruopas nuo burbuolių ir šiek tiek išspauskite sulčių ir burbuolių. Ištirpinkite puode sviestą, supilkite alyvuogių aliejų ir pakepinkite virš vidutinės ugnies apie 8 min. kapotus svogūnus, kad jie taptų permatomi, bet neparuduotų. Tuomet sudėkite į puodą kukurūzus bei kukurūzų burbuolių sultis ir pakepinkite, nuolant maišydami, kol mišinys sutirštės. Supilkite 0,25 stiklinės pieno ir virkite, kol pienas susigers į kukurūzus bei svogūnus. Tuomet supilkite likusį pieną, sumažinkite ugnį ir virkite maišant apie 5 min. ar net daugiau, kol kukurūzai pasileis ir masė taps kreminės konsistensijos. Susmulkinkite bazilikų lapelius ir sudėkite juos bei cukrų, druską ir raudonuosius pipirus į išvirtą kukurūzų masę (jei masė bus ir taip saldi, cukraus galite nedėti). Iš viso gaunasi maždaug 4 porcijos. „Humita“ yra argentinietiškai paruoštas kukurūzų pudingas, kuris gali būti patiekiamas su mėsa ar pomidorai ar kartais net juo įdaromi pyragaičiai „Empanada“. Skanaus.