• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai čiobrelių (šakelės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 200 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų mocarelos sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus nuvalyti ir supjaustyti riekelėmis.
    Grybus sudėti į aliejumi pateptą kepimo skardą, ant viršaus sudėti mocarela sūrio gabaliukus, apibarstyti smulkintomis čiobrelio šakelėmis, druska, pipirais ir apšlakstyti aliejumi.
    Pakepinti viską apie 10-15 min. 190 laipsnių temperatūroje.
    Patiekti su petražolėmis ir kepta duona.
    Gero apetito!

Autorius: Kamilė

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai čiobrelių (šakelės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 200 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų mocarelos sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus nuvalyti ir supjaustyti riekelėmis.
    Grybus sudėti į aliejumi pateptą kepimo skardą, ant viršaus sudėti mocarela sūrio gabaliukus, apibarstyti smulkintomis čiobrelio šakelėmis, druska, pipirais ir apšlakstyti aliejumi.
    Pakepinti viską apie 10-15 min. 190 laipsnių temperatūroje.
    Patiekti su petražolėmis ir kepta duona.
    Gero apetito!

Autorius: Kamilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų