INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 3 arbatiniai šaukšteliai aliejaus
- 20 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui papildomai reikės:
Alyvuogių be kaulų 8 vnt.
Pievagrybių 50 g.
Pomidorų 2 vnt.
Saliami dešros 100 g.
Tarkuoto ferm. sūrio 100 g.
Aliejaus 2 a.š.
Oregano prieskonio truputį
Druskos pagal skonį.
Iš nurodytų ingridientų pagaminti tešlą picos papločiui, ji neturi lipti prie rankų. iškočioti ir leisti jai pakilti, tuomet dar kartą iškočioti, kad gautusi apvalios formos. Ištepti paplotį aliejumi.
Supjaustyti alyvuoges perpusę. Nuvalyti ir supjaustyti smulkiai grybus ir juos apkepinti nedideliame kiekyje aliejaus. Pomidorus ir saliamį supjaustyti griežinėliais. Ant papločio sudėkite truputį sūrio, vidury sudėkite alyvuoges, aplink sudėkite grybus, saliamį, pomidorus. Pabarstykite druska ir oreganu, po to likusiu tarkuotu sūriu ir kepkite orkaitėje apie 15 min.
REKLAMA