• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų sviesto
  • 25 gramai kvietinių miltų
  • 75 gramai cukraus
  • 200 gramų grietinės
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 stiklinė persikų (konservuoti, trinti)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų sviesto
  • 25 gramai kvietinių miltų
  • 75 gramai cukraus
  • 200 gramų grietinės
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 stiklinė persikų (konservuoti, trinti)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš 150 g miltų, kepimo miltelių, 2 š. cukraus, sviesto, trynio ir druskos užminkome tešlą. Ją valandai padedame į šaldytuvą.Tada paskleidžiame ant riebalais sutepto kepimo indo, subadome ir kepame 200°C temp. 15min.
  2. Konservuotus persikus sutrinam smulkintuvu iki vientisos masės.
  3. Pasiruošiam kremą: suplakam grietinę, miltus, cukrų, 2 kiaušinius, citrinos sultis.
  4. Ant atvėsusio pado paskirstom persikų masę, atsargiai užpilam kremą ir dar kepam 200°C temp. 15 min.

    Skanaus :)

Autorius: Elina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų