Riebią kiaulieną supjaustyti gabaliukais ir apkepinti kartu su svogūnais bei morkomis. Kruopas gerai nuplauti, sudėti kartu su kiauliena į puodą, užpilti vandeniu, sudėti prieskonius ir virti ant silpnos ugnies, kol gerai išvirs. Gero apetito!
Autorius: Kostas
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
300 gramų kiaulienos
2 stiklinės perlinių kruopų
4 stiklinės vandens
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Riebią kiaulieną supjaustyti gabaliukais ir apkepinti kartu su svogūnais bei morkomis. Kruopas gerai nuplauti, sudėti kartu su kiauliena į puodą, užpilti vandeniu, sudėti prieskonius ir virti ant silpnos ugnies, kol gerai išvirs. Gero apetito!