• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 stiklinės perlinių kruopų
  • 400 gramų kalmarų
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalmarus užpilti verdančiu vandeniu, palikti, kol vanduo atšals. Tada nulupti plėveles, supjaustyti šiaudeliais ir apkepinti aliejuje.
    Morkas sutarkuoti su stambia tarka. Svogūnus susmulkinti. Morkas su svogūnais apkepinti.
    Perlines kruopas išvirti.
    Gatavą košę sumaišyti su patroškintais kalmarais ir daržovėmis.

Autorius: Solveiga

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 stiklinės perlinių kruopų
  • 400 gramų kalmarų
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalmarus užpilti verdančiu vandeniu, palikti, kol vanduo atšals. Tada nulupti plėveles, supjaustyti šiaudeliais ir apkepinti aliejuje.
    Morkas sutarkuoti su stambia tarka. Svogūnus susmulkinti. Morkas su svogūnais apkepinti.
    Perlines kruopas išvirti.
    Gatavą košę sumaišyti su patroškintais kalmarais ir daržovėmis.

Autorius: Solveiga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų