Grybus ir svogūną supjaustyti, morkas sutarkuoti su stambia tarka. Apkepinti aliejuje atskirai (atskirai grybus ir atskirai svogūnus su morkomis). Perlines kruopas paskrudinti sausoje keptuvėje, užpilti verdančiu vandeniu, leisti šiek tiek kruopoms išbrinkti. Tada pastatyti ant silpnos ugnies ir išvirti. Išvirtas kruopas sumaišyti su pakepintomis daržovėmis ir grybais.
Autorius: Alė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
200 gramų morkų
100 gramų svogūnų
250 gramų perlinių kruopų
200 gramų pievagrybių
šiek tiek druskos
75 gramai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus ir svogūną supjaustyti, morkas sutarkuoti su stambia tarka. Apkepinti aliejuje atskirai (atskirai grybus ir atskirai svogūnus su morkomis). Perlines kruopas paskrudinti sausoje keptuvėje, užpilti verdančiu vandeniu, leisti šiek tiek kruopoms išbrinkti. Tada pastatyti ant silpnos ugnies ir išvirti. Išvirtas kruopas sumaišyti su pakepintomis daržovėmis ir grybais.