Vištieną, antieną bei vištų kepenėles sumalame du kartus per mėsmalę. Antienos taukus ištirpiname keptuvėje, sudedame susmulkintą svogūną ir pakepintame apie 10 minučių. Pakepintą svogūną taip pat sumalame ir sudedame į maltą mėsą. Tada sudedame džiūvėsėlius, atskirtus kiaušinių trynius, muskatą, druską, pipirus bei spanguoles ir gerai išmaišome. Galiausiai įmaišome išplaktus kiaušinių baltymus ir sudedame masę į aliejumi pateptą kepimo formą. Kepame apie 45 min. 180 laipsnių temperatūroje. Iškeptą paštetą ataušiname ant grotelių ir tiekiame šaltą, supjaustytą riekelėmis. Skanaus.
Vištieną, antieną bei vištų kepenėles sumalame du kartus per mėsmalę. Antienos taukus ištirpiname keptuvėje, sudedame susmulkintą svogūną ir pakepintame apie 10 minučių. Pakepintą svogūną taip pat sumalame ir sudedame į maltą mėsą. Tada sudedame džiūvėsėlius, atskirtus kiaušinių trynius, muskatą, druską, pipirus bei spanguoles ir gerai išmaišome. Galiausiai įmaišome išplaktus kiaušinių baltymus ir sudedame masę į aliejumi pateptą kepimo formą. Kepame apie 45 min. 180 laipsnių temperatūroje. Iškeptą paštetą ataušiname ant grotelių ir tiekiame šaltą, supjaustytą riekelėmis. Skanaus.