Paprikas nuplaukite, išimkite sėklas ir supjaustykite šiaudeliais. Paprikų šiaudelius sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, kad apsemtų, ir virkite, kol suminkštės. Nulupkite svogūnus, pasmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje su margarinu. Dešrą supjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje. Į puodą su apvirtomis paprikomis sudėkite pomidorų pastą, pakepintus svogūnus, dešros kubelius, paskaninkite viską druska bei pipirais ir pavirkite apie 15-20 min. Galiausiai įberkite šiek tiek miltų, kad sriuba būtų tirštesnė. Patiekite su duona. Skanaus.
Autorius: Airida
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek margarino
1.5 kilogramo paprikų
3 vienetai svogūnų
šiek tiek kvietinių miltų
70 gramų dešros (kiaulienos, karšto rūkymo)
šiek tiek druskos
šiek tiek pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paprikas nuplaukite, išimkite sėklas ir supjaustykite šiaudeliais. Paprikų šiaudelius sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, kad apsemtų, ir virkite, kol suminkštės. Nulupkite svogūnus, pasmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje su margarinu. Dešrą supjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje. Į puodą su apvirtomis paprikomis sudėkite pomidorų pastą, pakepintus svogūnus, dešros kubelius, paskaninkite viską druska bei pipirais ir pavirkite apie 15-20 min. Galiausiai įberkite šiek tiek miltų, kad sriuba būtų tirštesnė. Patiekite su duona. Skanaus.