Miltus, cukrų ir kepimo miltelius sumaišyti. Kitame dubenyje išplakti sviestą su kiaušiniais. Plakinį supilti į dubenį su miltais ir gerai išmaišyti iki vientisos masės (jei norima, galima įdėti įvairiausių vaisių, riešutų ar šokolado). Skardą ir jos kraštus (geriausiai karščiui atsparų stiklinį indą) gerai ištepti sviestu, supilti masę ir dėti į gerai įkaitintą, 150 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepti apie 20 min. arba kol įgaus tamsiai rusvą atspalvį. Skanaus.
Autorius: Gintarė
INGREDIENTAI:
125 gramai cukraus
3 vienetai kiaušinių
200 gramų kvietinių miltų
125 gramai sviesto
5 gramai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus, cukrų ir kepimo miltelius sumaišyti. Kitame dubenyje išplakti sviestą su kiaušiniais. Plakinį supilti į dubenį su miltais ir gerai išmaišyti iki vientisos masės (jei norima, galima įdėti įvairiausių vaisių, riešutų ar šokolado). Skardą ir jos kraštus (geriausiai karščiui atsparų stiklinį indą) gerai ištepti sviestu, supilti masę ir dėti į gerai įkaitintą, 150 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepti apie 20 min. arba kol įgaus tamsiai rusvą atspalvį. Skanaus.