INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių
- šiek tiek krapų
- šiek tiek mairūnų
- 2 vienetai morkų
- 1 stiklinė žirnių
- šiek tiek druskos
- 1 litras sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas, bulves nulupkite ir nuplaukite. Bulves supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite juostelėmis. Tada pilkite vištienos sultinį, užvirkite, suberkite tarkuotas morkas, pjaustytas bulves, nuplautus žirnius. Viską pagardinti prieskoniais ir virti kol išvirs.
Autorius: Alma
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių
- šiek tiek krapų
- šiek tiek mairūnų
- 2 vienetai morkų
- 1 stiklinė žirnių
- šiek tiek druskos
- 1 litras sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas, bulves nulupkite ir nuplaukite. Bulves supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite juostelėmis. Tada pilkite vištienos sultinį, užvirkite, suberkite tarkuotas morkas, pjaustytas bulves, nuplautus žirnius. Viską pagardinti prieskoniais ir virti kol išvirs.
Autorius: Alma
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI