Į dubenį supilti ir gerai išmaišyti miltus, manus ir cukrų. Skardą ištepti sviestu ir gana storai padengti obuoliais, supilti "tešlą" ir padengti dar vienu sluoksniu obuolių. Viską užkloti labai plonais sviesto gabalėliais. Kepti įkaitintoje iki 180 C orkaitėje apie 55 min. SKANAUS!
Autorius: Aldona
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
3 stiklinės obuolių (tarkuoti)
1 stiklinė kvietinių miltų
1 stiklinė manų kruopų
60 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį supilti ir gerai išmaišyti miltus, manus ir cukrų. Skardą ištepti sviestu ir gana storai padengti obuoliais, supilti "tešlą" ir padengti dar vienu sluoksniu obuolių. Viską užkloti labai plonais sviesto gabalėliais. Kepti įkaitintoje iki 180 C orkaitėje apie 55 min. SKANAUS!