• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek margarino
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek pievagrybių
  • šiek tiek grietinės
  • šiek tiek prieskonių (padažui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti prievagrybius stambesniais griežinėliais arba tiesiog pievagrybius per pusę perpjauti.

    Tuo met sutarkuoti morkas, burokine tarka.

    Užkaisti keptuvę, įdėti pievagrybius, kai pievagrybiai truputį susitrauks, tada sudėti morkas, truputį pakepinti, ir įdėti prieskonių, viską pakepinti ir sudėti grietinę, viską gerai išmaišyti. Dar pekepti kelias sukundes...

    Skanaus!

Autorius: Emilija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek margarino
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek pievagrybių
  • šiek tiek grietinės
  • šiek tiek prieskonių (padažui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti prievagrybius stambesniais griežinėliais arba tiesiog pievagrybius per pusę perpjauti.

    Tuo met sutarkuoti morkas, burokine tarka.

    Užkaisti keptuvę, įdėti pievagrybius, kai pievagrybiai truputį susitrauks, tada sudėti morkas, truputį pakepinti, ir įdėti prieskonių, viską pakepinti ir sudėti grietinę, viską gerai išmaišyti. Dar pekepti kelias sukundes...

    Skanaus!

Autorius: Emilija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų