• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių (Dižono)
  • 1 kilogramas vištiena (šlaunelės, be odos ir be kaulų)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek pieno (arba pasukos)
  • šiek tiek kečupo (arba medus (pagal Jūsų skonį))
  • šiek tiek padažo (aštrus)
  • 1 valgomasis šaukštas raudonėlių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių (Dižono)
  • 1 kilogramas vištiena (šlaunelės, be odos ir be kaulų)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek pieno (arba pasukos)
  • šiek tiek kečupo (arba medus (pagal Jūsų skonį))
  • šiek tiek padažo (aštrus)
  • 1 valgomasis šaukštas raudonėlių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 210 laipsnių temperatūros.
    Supjaustykite nukaulintas šlauneles be odos mažesniais gabalėliais.
    Nedideliame inde suplakite kiaušinius, SANTA MARIA raudonėlius, Dižono garstyčias, druską, pipirus bei pieną.
    Supilkite džiūvėsėlius į kitą dubenėlį.
    Merkite kiekvieną vištienos gabalėlį į kiaušinius ir tuomet į džiūvėsėlius.
    Dėkite vištos gabalėlius į orkaitė ant grotelių ir skardos ir kepkite apie 35-40 min.
    Patiekite iškart su kečupu arba medumi.

Autorius: Edita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų