Visų ingredientų kiekis skirtas 8 vištos sparneliams
Česnaką smulkiai supjaustome ir įtriname vištų sparnelius. Apibarstome prieskoniais ir sudedame į indą, kad visi sparneliai būtų vienas prie kito stipriai prisispaudę. Užpilame 5 šaukštus vandens ir 5 šaukštus balzamiko. Išmaisome, kad visiems sparneliams tektų šio skysčio. Palaikome apie 12 valandų šaldytuve. Įkaitiname orkaitę iki 200 C. Prieš kepant nupilame skystį (galima šiek tiek palikti, bet labai nedaug), dedame majonezą ir gerai išmaišome. Sudėję sparnelius ant skardos pakartotinai pabarstome kariu ir kepame kol gražiai apskrus.
Tinka valgyti su šviežiomis salotomis bei namuose pagamtais kiaušinio makaronais.
Visų ingredientų kiekis skirtas 8 vištos sparneliams
Česnaką smulkiai supjaustome ir įtriname vištų sparnelius. Apibarstome prieskoniais ir sudedame į indą, kad visi sparneliai būtų vienas prie kito stipriai prisispaudę. Užpilame 5 šaukštus vandens ir 5 šaukštus balzamiko. Išmaisome, kad visiems sparneliams tektų šio skysčio. Palaikome apie 12 valandų šaldytuve. Įkaitiname orkaitę iki 200 C. Prieš kepant nupilame skystį (galima šiek tiek palikti, bet labai nedaug), dedame majonezą ir gerai išmaišome. Sudėję sparnelius ant skardos pakartotinai pabarstome kariu ir kepame kol gražiai apskrus.
Tinka valgyti su šviežiomis salotomis bei namuose pagamtais kiaušinio makaronais.