Obuolius nulupti ir supjaustyti kubeliais. Patroškinti 5 min. karštose obuolių sultyse, suberti cinamoną, cukrų ir supilti konjaką. Atvėsinti. Kiaušinius suplakti su druska ir 4 šaukštais vandens. Iš gautos tešlos iškepti svieste 4 omletus. Sudėti omletus į lėkštes, ant vienos pusės sudėti obuolius, kita puse uždengti. Omletus pabarstyti cukraus pudra.
Autorius: Rūta
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
1 valgomasis šaukštas cukraus
4 vienetai obuolių (rūgštesni)
4 vienetai kiaušinių
75 gramai obuolių sulčių
šiek tiek druskos
4 arbatiniai šaukšteliai sviesto (ištirpintas)
1 valgomasis šaukštas konjako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius nulupti ir supjaustyti kubeliais. Patroškinti 5 min. karštose obuolių sultyse, suberti cinamoną, cukrų ir supilti konjaką. Atvėsinti. Kiaušinius suplakti su druska ir 4 šaukštais vandens. Iš gautos tešlos iškepti svieste 4 omletus. Sudėti omletus į lėkštes, ant vienos pusės sudėti obuolius, kita puse uždengti. Omletus pabarstyti cukraus pudra.