Abiejų rūšių miltus suberiame į dubenį, įtrupiname mieles, suberiame cukrų ir maišydami supilame šiltą pieną. Tuomet sudedame ištirpintą sviestą, tarkuotą citrinos žievelę ir gerai išminkome. Paliekame valandai, kad iškiltų. Paruošiame įdarą: nulupame obuolius, supjaustome skiltelėmis ir apšlakstome citrinos sultimis. Iš tešlos iškočiojame 0,5 cm storio lakštą, supjaustome 10 x 10 dydžio kvadratėliais ir ant kiekvieno uždedame po šaukštą pjaustytų obuolių, bei pabarstome cukrumi su cinamonu. Sulankstome kvadratėlius kaip voką ir aptepame trynio plakiniu. Kepame 200 laipsnių temperatūroje, apie 20 minučių. Skanaus!
Abiejų rūšių miltus suberiame į dubenį, įtrupiname mieles, suberiame cukrų ir maišydami supilame šiltą pieną. Tuomet sudedame ištirpintą sviestą, tarkuotą citrinos žievelę ir gerai išminkome. Paliekame valandai, kad iškiltų. Paruošiame įdarą: nulupame obuolius, supjaustome skiltelėmis ir apšlakstome citrinos sultimis. Iš tešlos iškočiojame 0,5 cm storio lakštą, supjaustome 10 x 10 dydžio kvadratėliais ir ant kiekvieno uždedame po šaukštą pjaustytų obuolių, bei pabarstome cukrumi su cinamonu. Sulankstome kvadratėlius kaip voką ir aptepame trynio plakiniu. Kepame 200 laipsnių temperatūroje, apie 20 minučių. Skanaus!