Lengvi, purūs ir švelnaus skonio sklindžiai su obuoliais - tai puikūs pusryčiai.
INGREDIENTAI:
- 2 stiklinės pieno
- 1 stiklinė miltai
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 vienetas obuolių
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinį išplakti su cukrumi, plakdant po truputį supilti pieną.
- Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius, sutarkuoti.
- Obuolius dėti į tešlą. Įberti sodos ir miltų, viską gerai išmaišyti.
- Keptuvę gerai įkaitinti, įpilti aliejaus. Šaukštu įpilti plonyčių tešlos skrituliukų ir kepkite apie 1 - 2 minutes. Apversti ir kepti dar 2 minutes. Patiekti su uogiene. Skanaus.
REKLAMA