REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atšildyta tešla iškloti torto formą.
- Obuolius nulupti, supjaustyti riekelėmis, apšlakstyti citrina.
Kiaušinius suplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi.
Supjaustyti žalius bazilikus ir smulkintuvu sumaišyti su grietine. Bazilikų dėti nėra būtina, bet jie priduoda aromato pikantiško.
Grietinės masę sumaišyti su kiaušinių mase, supilti miltus su krakmolu ir vėl išmaišyti.
Pilti į tortinę obuolių, kremo, vėl obuolių ir vėl kremo.
Dėti į 180°C temp. orkaitę ir kepti apie 50 min. - Aptarkuoti dar karštą baltu šokoladu ir džiovintais greifrutais ar užberti riešutų drožlėmis (ant balto šokolado irgi).
Labai gaivus, aromatingas, lengvai pagaminamas torčiukas.
Sunkiausia dalis palaukti, kol gerai atšals. Galima dar papuošti apelsinais ar citrinomis.
REKLAMA