200 gramų cukraus (smulkus, + 2 šakštai pabarstymui)
2 saujos migdolų (smulkinti)
1 kilogramas obuolių
4 vienetai kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų (275)
200 gramų sviesto (arba margarinas)
1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpdytą sviestą arba margariną su citrinos žievele išsukite iki putų, cukrų sudėkite dalimis, vanilę ir kiaušinius taip pat, po to suberkite miltus, greitai išmaišykite tešlą ir plonu sluoksniu ją sudėkite į didelę pegamentiniu popieriumi išklotą skardą. Ant viršaus eilėmis išdėliokite plonomis skiltelėmis supjaustytus obuolius, apibarstykite juos cukrumi ir cinamonu. Kepkite apie pusvalandį 200 C orkaitėje. Apibarstykite migdolų riešutais, cukraus pudra ir atvėsusį supjaustykite.
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
1 vienetas citrinų (žievelė)
šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
200 gramų cukraus (smulkus, + 2 šakštai pabarstymui)
2 saujos migdolų (smulkinti)
1 kilogramas obuolių
4 vienetai kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų (275)
200 gramų sviesto (arba margarinas)
1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpdytą sviestą arba margariną su citrinos žievele išsukite iki putų, cukrų sudėkite dalimis, vanilę ir kiaušinius taip pat, po to suberkite miltus, greitai išmaišykite tešlą ir plonu sluoksniu ją sudėkite į didelę pegamentiniu popieriumi išklotą skardą. Ant viršaus eilėmis išdėliokite plonomis skiltelėmis supjaustytus obuolius, apibarstykite juos cukrumi ir cinamonu. Kepkite apie pusvalandį 200 C orkaitėje. Apibarstykite migdolų riešutais, cukraus pudra ir atvėsusį supjaustykite.