Į maltą kiaulienos ir jautienos faršą dedamas smulkiai supjaustytas svogūnas, česnakas, virti ryžiai, prieskoniai pagal skonį. Viską gerai išminkyti. Prieš formuojant įdėti į viduriuką virtą, išilgai perpjautą kiaušinį. Kepti orkaitėje.
Autorius: vaida
INGREDIENTAI:
2 česnakų
300 gramų ryžių (virti)
1 vienetas svogūnų
500 gramų kiaulės faršo
500 gramų jautienos faršo
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į maltą kiaulienos ir jautienos faršą dedamas smulkiai supjaustytas svogūnas, česnakas, virti ryžiai, prieskoniai pagal skonį. Viską gerai išminkyti. Prieš formuojant įdėti į viduriuką virtą, išilgai perpjautą kiaušinį. Kepti orkaitėje.