Svogūnus ir česnakus susmulkinti, smulkiai sutarkuoti bulves, įmušti kiaušinius. Viską maišyti su faršu, dėti prieskonius, dar kartą išmaišyti. Į formą sluoksniuoti faršą, smulkiai pjaustytas morkas, nukoštus žirnelius, smulkiai pjaustytus (prieš tai nuplovus!) abrikosus ir kiaušinius. Paskutiniai ir tarpiniai sluoksniai turi būti "mėsiški". Paruoštą gaminį kišti į iki 170 C įkaitintą orkaitę ir kepti 45 minutes. Skanaus!
Autorius: Simona
INGREDIENTAI:
100 gramų abrikosų (džiovinti)
4 vienetai bulvių
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai morkų (virtos)
2 vienetai svogūnų
1 kilogramas kiaulės faršo
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas konservuotų žirnelių (indelis)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (maltai mėsai)
2 vienetai kiaušinių (virti, smukinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus ir česnakus susmulkinti, smulkiai sutarkuoti bulves, įmušti kiaušinius. Viską maišyti su faršu, dėti prieskonius, dar kartą išmaišyti. Į formą sluoksniuoti faršą, smulkiai pjaustytas morkas, nukoštus žirnelius, smulkiai pjaustytus (prieš tai nuplovus!) abrikosus ir kiaušinius. Paskutiniai ir tarpiniai sluoksniai turi būti "mėsiški". Paruoštą gaminį kišti į iki 170 C įkaitintą orkaitę ir kepti 45 minutes. Skanaus!