• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų varškės ( (9 %))
  • 200 gramų sviesto
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 250 gramų cukraus
  • 400 gramų sausainių
  • 200 gramų razinų
  • 50 gramų riešutų
  • šiek tiek uogienės ((braškių ar mėlynių))

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų varškės ( (9 %))
  • 200 gramų sviesto
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 250 gramų cukraus
  • 400 gramų sausainių
  • 200 gramų razinų
  • 50 gramų riešutų
  • šiek tiek uogienės ((braškių ar mėlynių))

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainius sutrupinti. Razinas nuplikyti ir nusausinti. Šaldytas uogas atlaidinti ir susmulkinti.
  2. Varškę, sviestą, cukrų ir trynius išsukti iki purios masės, produktus dėti palaipsniui, sviestą galima truputį pašildyti.
  3. Į šią masę dėti razinas ir šaldytas braškes, sausainius. Viską gerai išmaišyti ir dėti į formą. Sulyginti ir talpinti į šaldytuvą keletui valandų ar per naktį.
  4. Jeigu buvo sudėta į torto formą su lankeliais, tai juos nuimti, šonus galima apibarstyti trupintais sausainiais, viršų puošti braškėmis, smulkintais riešutais.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų